Ridskolecupen 2016

Nu är det snart dags för första omgången av Ridskolecupen 2016. Ridskolecupen är en lagtävling mellan skånska ridskolor. I varje lag rider fyra ryttare, två ryttare rider dressyr och två ryttare rider hoppning. Cupen börjar med tre deltävlingar, där tre ridskolor möter varandra, en deltävling på varje ridskola. Där rider ryttarna på arrangerade ridskolas hästar. Precis som tidigare år kommer finalen hållas på riksanläggningen Flyinge, i oktober/november.

Omgångar
Första omgången går den 29 maj, på Helsingborgs Fältrittklubb. Av de andra två omgångarna kommer en att gå hemma hos  oss och en hos Bokskogens Ridklubb (byter namn till Trällekilla Ridklubb).
Vi hoppas att så många som möjligt av klubbens medlemmar vill komma hit, stötta och heja på vårt lag. För deltagarna är det samling xx, och vi räknar med att tävlingen startar ca xx. Cafeterian kommer hålla öppet under dagen.

Anmäla sig
Till Ridskolecupen kan man inte anmäla sig, utan det är personalen som utser vilka ryttare som får möjligheten att vara med och rida. Våra val grundar sig på de ryttare som under det senaste året visat vilja att utvecklas och lära sig mer, varit förebilder för yngre elever, visat kamratanda och har haft ett stort engagemang för arbetet på ridskolan och föreningen.

Till Ridskolecupen  2016 har följande ryttare tagits ut:

Reserver: