Ridskolecupen 2015

Nu är det snart dags för första omgången av Ridskolecupen 2015. Ridskolecupen är en lagtävling mellan skånska ridskolor. I varje lag rider fyra ryttare, två ryttare rider dressyr och två ryttare rider hoppning. Cupen börjar med tre deltävlingar, där tre ridskolor möter varandra, en deltävling på varje ridskola. Där rider ryttarna på arrangerade ridskolas hästar. Precis som 2014 kommer finalen hållas på riksanläggningen Flyinge, den 8 november.

Omgångar
Första omgången går den 12 april, på Lomma Ridklubb (preliminärt går andra omgången 31 maj, Skanör Falsterbo Ridklubb, tredje omgången går först i september, Staffanstorp). Vi hoppas att så många som möjligt av klubbens medlemmar vill komma hit, stötta och heja på vårt lag. För deltagarna är det samling 9.30, och vi räknar med att tävlingen startar ca 10.30. Cafeterian kommer hålla öppet under dagen.

Anmäla sig
Till Ridskolecupen kan man inte anmäla sig, utan det är personalen som utser vilka ryttare som får möjligheten att vara med och rida. Våra val grundar sig på de ryttare som under det senaste året visat vilja att utvecklas och lära sig mer, varit förebilder för yngre elever, visat kamratanda och har haft ett stort engagemang för arbetet på ridskolan och föreningen.

Till Ridskolecupen  2015 har följande ryttare tagits ut:
Isabelle Holm
Emelie Persson