Söndagen den 27 september gick tredje omgången av ridskolecupen avstapplen i Staffanstorp. Våra duktiga ryttare slutade sammanlagt 2:a. Med gren segra i både dressyr och hoppning genom Elin Bennsten (dressyr) och Hilma Nööjd-Ekelund (hoppning). Ett stort GRATTIS!

Omgång I
Första omgången av Ridskolecupen är avklarad, och vilken rivstart för Lomma Ridklubb. Seger på hemmaplan! Dessutom individuell seger i dressyren, som reds hem av Felicia Åkesson, och en individuell andraplats i hoppningen, som Astrid Christiansson, stod för. Isabelle Holm och Sara Håkansson stod för de två andra fina ritterna i lagtävlingen.

Stort tack till Staffanstorp Ryttarförening och Skanör-Falsterbo Ridklubb för fina ritter, vi ses snart igen! Och stort tack till alla elever och föräldrar som hjälpt till inför och under tävlingen!

Omgång II
Andra omgången av Ridskolecupen är nu avklarad, Lommas lag slutade på andra plats! Stort tack och grattis till de deltagande  ryttarna, Ella Timoleon, Ida Nilsson, Emma Jarl och Tuva Paulsson. Ett extra grattis till Ida Nilsson som tog en individuell seger i dressyren och till Ella Timoleon som tog en andraplats i hoppningen.