Solveig Rydén-Falk
Ridskolechef

solveig@lommaridklubb.se

Solveig tillträdde som verksamhetschef på Lomma Ridklubb sommaren 2010. Hon är diplomerad ridlärare Level III med många års erfarenhet som tränare i både hoppning och dressyr.  Hon har elever som tävlar framgångsrikt i Msv dressyr och 130cm hoppning. Solveig har själv tävlat i både hoppning och dressyr.

Susanne "Sass" Svensson
Stallchef, Ridlärare

susanne@lommaridklubb.se

Jobbat på Lomma Ridklubb sen 1995. Har lektioner och jobbar i stallet. Började rida när ridskolan startade Ht-1979. Har varit aktiv i klubben på ett eller annat sätt under dessa år. Har egen häst, Queen Latifah, "Tiffi", född 2007. Köpte henne som föl och har själv ridit in och utbildat henne. Tävlar henne i dressyr.

Sandra Haglund

sandra@lommaridklubb.se

Sandra kommer fr o m ht-16 att undervisa i samtliga lördagsgrupper.

Yohanna Jacobsson

Ellen Mellberg

Sophia Nyman

sophia@lommaridklubb.se

Sophia är föräldraledig våren 2017.

Stina Burström

stina@lommaridklubb.se

Stina kommer att ha Sophias lektioner under våren 2017.

Carina Espegren

carina@lommaridklubb.se

Carina Espegren kommer från Sundsvall där hon tidigare jobbat som ridskolelärare i 14 år. Hon har ridit sedan 7 års ålder och äger tre hästar vara av två som tävlas av dottern i hoppning, Sir Cadogan of Bay och Hera, den tredje Visen tar det lite lugnare. Hon är utbildad i RK0, tidigare jobbat med travhästar och är även diplomerad hästskötare.

Kelly Bergman

Sara Håkansson