Solveig Rydén-Falk
Ridskolechef
solveig@lommaridklubb.se

Solveig tillträdde som verksamhetschef på Lomma Ridklubb sommaren 2010. Hon är diplomerad ridlärare Level III med många års erfarenhet som tränare i både hoppning och dressyr.  Hon har elever som tävlar framgångsrikt i Msv dressyr och 130cm hoppning. Solveig har själv tävlat i både hoppning och dressyr.

Sophia Nyman
Ridlärare
sophia@lommaridklubb.se

Sophia har varit anställd på Lomma Ridklubb sedan 2010. Hon är diplomerad ridlärare level II och har en kandidatexamen i hippologi. Sophia är framför allt intresserad av hoppning och har själv tävlat till och med 130. Förutom utbildningen inom hippologi har Sophia även läst pedagogik vid Umeå Universitet.

Susanne "Sass" Svensson
Stallchef, Ridlärare
susanne@lommaridklubb.se

Sass har jobbat på Lomma Ridklubb sedan 1995. Hon har både lektioner och jobbar i stallet. Sass började rida när ridskolan startade ht-1979 och har varit aktiv i klubben på ett eller annat sätt under dessa år. Sass egen häst, Queen Latifah, "Tiffi", född 2007 står i privatstallet. Tiffi köptes som föl och Sass har själv ridit in och utbildat henne. Tiffi tävlas i dressyr.

Sandra Haglund

Ridlärare
sandra@lommaridklubb.se

Sandra kommer fr o m ht-16 att undervisa i samtliga lördagsgrupper.

Yohanna Jacobsson

Kelly Bergman