Medlemsavgift 2017
Senior fr.o.m 19
(det år man fyller)   350 kr

Hur blir man medlem?
Fyll i formuläret nedan och skicka in det. Sätt in medlemsavgiften på bankgiro: 953-6715

Skriv förnamn, efternamn och fullständigt personnummer som meddelande på inbetalningen.

Ansvar och engagemang
Lomma Ridklubb har idag runt 370 medlemmar som behövs för att kunna driva föreningen vidare på ett kvalitativt och ekonomiskt bra sätt.
Att ersätta medlemmarnas ideella engagemang med anställd personal är inte försvarbart eller ekonomiskt möjligt för föreningen, utan vissa arbetsuppgifter måste fördelas hos våra medlemmar. Med detta vill vi också skapa en känsla av ansvar och delaktighet i verksamheten.

Försäkringar
Att vara medlem ger dig möjligheten att vara med på många olika intressanta och roliga aktiviteter och att få tävla för Lomma Ridklubb.
Det är också viktigt för oss att du känner dig välkommen och trivs på Lomma Ridklubb, men också trygg genom att vara försäkrad på ett bra sätt.

Som medlem är du försäkrad i Folksam. Se information om försäkringen här.

Ny medlem

• ååååmmdd-xxxx
  • Junior t.o.m 18 (det år man fyller)
    Senior fr.o.m 19 (det år man fyller)