Integritetspolicy

Inom Lomma Ridklubb behandlar vi en stor mängd personuppgifter. Vi behöver uppgifterna för att kunna kontakta Dig angående ridklubbens och ridskolans verksamhet. Uppgifterna används bland annat till att hålla ordning på vårt medlemsregister, arrangera och genomföra tävlingar, fakturera Ditt medlemskap och Din ridning.

Det finns särskilda regler för hur personuppgifter ska hanteras på ett tryggt och säkert sätt. Den 25 maj 2018 kommer personuppgiftslagen ersättas av den nya dataskyddsförordningen (GDPR), vilket gör att kraven förändras något. Med anledning av dessa förändringar kommer vi att komplettera medlemsvillkoren med en integritetspolicy. Den kommer att beskriva mer utförligt hur och varför vi sparar dina personuppgifter samt vilka rättigheter du har. Integritetspolicyn kan du ladda ner här.

Mvh Lomma Ridklubb