Uppstallning

Privatstallet
Privatstallet på Lomma Ridklubb innehåller 12 boxar. Utöver detta har vi möjlighet att hyra ut 4 boxar till privata ponnyer eller ridhästar i ridskolans ponnystall.

Privatstallet är en del av Ridskolans verksamhet och styrelsen prioriterar medlemmar, som har ett engagemang för föreningen och vill delta i den ideella verksamheten.

Samtliga inackorderingar i privatstallet delar på nedanstående arbetsuppgifter:

• Fodring en gång/dag mån-fre (kväll), enligt ett rullande schema
  • Fodring samtliga mål (tre) lördagar, söndagar, aftnar och helgdagar, enligt ett rullande schema.

Månadsavgiften
Månadsavgiften för boxplats är 2020 kronor (kallhyra). Utöver detta finns det möjlighet att köpa torv, spån, kraft- och stråfoder via ridskolan, alternativt själv göra inköpen (lagringsmöjligheterna är begränsade).

I månadsavgiften ingår

• Utfodring två ggr/dag mån-fre (morgon och eftermiddag)
  • Utsläpp av hästarna mån-fre morgon
  • Intag av hästarna mån-fre eftermiddag
  • Båda våra två ridhus och samtliga sandbanor får utnyttjas.
Kontakt

Vill du veta mer om hur det är att ha häst på anläggningen eller anmäla ditt intresse för en boxplats kontakta då verksamhetschef Solveig Rydén Falk solveig@lommaridklubb.se.