Träningar

Organiserad träning
Organiserad träning får inte boka upp fler än två dagar i veckan (en dag dressyr, en dag hoppning).

Dressyrträning
Under hösten och vintern hållas Valerijas dressyrträningar på Onsdagar, 15:00 - 20:00 i Lilla Ridhuset.
Det går bra att rida i ridhuset samtidigt som träning pågår. Dock inte med annan tränare, hoppning eller longering.

Det finns just nu lediga platser på Valerijas träningar. Välkommen att kontakta Gisela Broomé för mer information.

Hoppträning
När det är organiserad hoppträning så är ridhuset stängt för andra ryttare.
Just nu finns ingen organiserad hoppträning på klubben.

Tränare
Dagar då det inte är någon organiserad träning får man ta tränare till lilla ridhuset efter kl. 19:00. Tänk på att skicka ett mail till kontoret@lommaridklubb.se
i god tid så att infromationen kommer in i kalendern.

Helger
På helger och lov så är det ok att ha extra träningstillfällen. Helst ska det ske när det stora ridhuset är ledigt (lör em, sön). Det här ska kommuniceras till alla. I vissa fall (efter att man har hört med Solveig) är det ok att använda det stora ridhuset för extra aktiviter.