Är du nyfiken på vår ridklubb?

Kom och besök oss! Vi har öppet måndag till lördag. Vi erbjuder en säker hästupplevelse i en trygg och kvalitativ miljö med gemenskap för alla.

En klubb för alla hela livet!

LUCIA-FIRANDE PÅ LOMMA RIDKLUBB
Välkomna att fira Lucia tillsammans med oss på Lomma Ridklubb!
Söndag 8 december
Start 15.00
Välkomna!

JULLOV PÅ LOMMA RIDKLUBB
Snart är det dags för jullov, och självklart tillbringar man helst sina lediga dagar i stallet tillsammans med hästarna. Under julovet anordnar vi flertalet aktiviteter, förhoppningsvis finns här något för alla. Varför inte ge bort en hästig upplevelse som julklapp!
- Ponnypiga
- Dressyrkurs
- Sits- och balanskurs
- Hoppkurs

Frågor och anmälan kontoret@lommaridklubb.se

STUDENTRIDNING
Vi fortsätter med vår studentridning, ridlektioner på dagtid som även är öppen för dig som inte längre studerar. Studentridningen sker i form av drop in-lektioner, du bokar och betalar endast för de lektioner du vill rida. Studenter har ett rabatterat pris på dessa lektioner, övriga betalar ordinarie drop in-pris.

Under hösten planerar vi studentridning följande tillfällen
Tisdag 5/11 13.30
Onsdag 13/11 10.30
Tisdag 19/11 8.00
Onsdag 27/11 10.30
Tisdag 3/12 8.00
Onsdag 11/12 13.30
Tisdag 17/12 13.30

Vill du anmäla dig, kontakta kontoret@lommaridklubb.se

Hej alla medlemmar,
vi är glada att kunna välkomna er till Lomma Ridklubbs webbshop för Klubbkläder. Vår tidigare leverantör har gått i konkurs och vi har valt att fortsätta använda oss av en extern leverantör där vi har inlett ett samarbete med företaget Prima4You. Vi har i vår webbshop ett stort produktsortiment och alla produkter har vår fina logga i silver. Leveranstiden är ca 2 veckor och Prima4you skickar beställningen direkt hem till er.
Alla våra medlemmar får 10% på hela Lomma Ridklubbs sortimentet vid beställning innan fredagen 3e maj. Ni anger rabattkod: lommark19 när ni kommer till kassan och ska betala. Ni hittar webbshopen och mer information om vilka produkter som finns och villkoren för köp här.

Den 10 november gick finalen av årets klubbhoppning av stapeln.
Andrea Carselid och Candy blev totalsegrare och därmed Klubbmästare på lektionsponny 2019. Maja Borrie och Elin Bennsten delar på titeln Klubbmästare lektionshäst 2019. Stort Grattis till våra klubbmästare.

Läs hela inlägget »
2018-12-06
Klubbmästare hoppning 2018
2018-12-02
Tävlingsresultat
2018-11-19
Tävlingsresultat
2018-11-18
Final i ridskolecupen
2018-08-29
Efterlysning!
2018-08-25
Dressyrtävling på Lomma Ridklubb
2017-12-18
Rösta på vår Carina, nominerad till Årets Eldsjäl, i kategorin Kamratskap.

VILL DU OCKSÅ BLI EN "FODERSPONSORHJÄLTE"?
De flesta har nog hört om sommarens kris avseende bristen på foder. Lomma Ridklubb har efter hårt arbete lyckats säkra upp behovet av grovfoder, men det har haft sitt pris. Priset för grovfoder har fördubblats vilket skapar ett stort hål i vår redan ansträngda budget.

För att lösa situationen jobbar styrelsen nu på flera fronter
- kommunen är informerad om krisläget och vi söker nu bidrag hos kommunstyrelsen- vi skruvar så mycket vi kan i de övriga kostnaderna
- vi ansöker om pengar hos stiftelser och andra instanser
- vi söker sponsorer, både företag och privatpersoner

Och visst har det gett resultat, vi säger stort TACK till er som har valt att sponsra oss
Nanovac
Advokat Monique Carden
Moto Kapital AB
Preventia AB
Dahlin Business
Tetra Pak
www.domicilium.se
Lomma Bilverkstad AB
Elgruppen i Lomma AB
Torsten Olofssons Maskinstation
Örestads Golfklubb

Och ett minst lika stort TACK till alla er som valt att swisha valfritt belopp!

Till dagens datum, 7 september, har vi lyckats samla in inte mindre än 105 760 kronor!

Och vår insamling fortsätter så klart. Vill du också bli en "Fodersponshjälte"?
Swisha valfritt belopp till 1230388066, märk med "fodersponsorhjälte" i meddelandet.
TACK!

Torsten Olofssons Maskinstation och Örestads Golfklubb

Genom samarbete mellan Torsten Olofssons Maskinstation och våra grannar örestads Golfklubb, har vi fått ytterliggare sponsring i form av foder till våra hästar.