Är du nyfiken på vår ridklubb?

Kom och besök oss! Vi har öppet måndag till lördag. Vi erbjuder en säker hästupplevelse i en trygg och kvalitativ miljö med gemenskap för alla.

En klubb för alla hela livet!

loading...

NY BETALNINGSLÖSNING
 Lomma Ridklubb har nu uppgraderat sitt system för medlemshantering och betalningslösningar till Sportadmins Kansliservice. Du som medlem kommer erbjudas fler betalningsmöjligheter för dina ridavgifter.

PROGRAMTRÄNING
Söndagen 22 maj
Klasser: Lätt B:1 eller Lätt A:1
Dressyrprogrammen hittar du här 
Pris Junior 300 kr Senior 375 kr (egen häst 100 kr avdrag)
Anmälan, senast 18 maj, och frågor till kontoret@lommaridklubb.se

RIDLÄGER 2022
Sommarens roligaste vecka, fylld med härligt hästiga aktiviteter! Vi blandar dressyr, hoppning, härliga uteritter med lärorik teori, andra roliga aktiviteter och bad i havet om vädret tillåter. Välkommen på Lomma Ridklubbs ridläger 2022!

FULLT! Reservlista finns

Läger 1
För nybörjare och barn 1
Datum: 1-5 augusti

Läger 2 
För barn 2 och 3
Datum: 8-12 augusti

Tid: 9.00-16-00
Pris: 4 500 kr (förfallodag 31/5)
Lunch och mellanmål ingår inte. 

OBS! anmälan öppnar måndagen 14 februari 12.00. Antalet platser är begränsat. Välkommen med din anmälan  till kontoret@lommaridklubb.se

Hej alla medlemmar,
vi är glada att kunna välkomna er till Lomma Ridklubbs webbshop för Klubbkläder. Vår tidigare leverantör har gått i konkurs och vi har valt att fortsätta använda oss av en extern leverantör där vi har inlett ett samarbete med företaget Prima4You. Vi har i vår webbshop ett stort produktsortiment och alla produkter har vår fina logga i silver. Leveranstiden är ca 2 veckor och Prima4you skickar beställningen direkt hem till er.
Alla våra medlemmar får 10% på hela Lomma Ridklubbs sortimentet vid beställning innan fredagen 3e maj. Ni anger rabattkod: lommark19 när ni kommer till kassan och ska betala. Ni hittar webbshopen och mer information om vilka produkter som finns och villkoren för köp här.

Lomma Ridklubbs lag i Allsvenskan division 3 dressyr segrade i finalomgången, och blev därmed även totalsegrare! Alla ryttarna i laget red hem en individuell placering och Lomma Ridklubbs Susanne "Sass" Svensson tog sin tredje raka seger, den här gången på hela 78 %.

Stort grattis till ryttarna Susanna "Sass" Svensson på Queen Latifah, Anna Johnsson på Aston och Anna Kristiansson på Clara Q! 

Läs hela inlägget »

Lördagen 12 augusti segrade Astrid Nordgård och C-ponnyn Alexa i 1.00 (Lätt A) när det arrangerades hopptävling på Ribersborg i Malmö. Start grattis till Astrid och Alexa!

Läs hela inlägget »

Onsdagen 16/6 debuterade Lomma Ridklubbs Agnes Broomé Clason och Werenice Msv A:1 hos Sösdalaortens Lantliga Ryttarförening. Och vilken debut, 68.33 % vilket räckte till seger i klassen! Vi säger stort grattis till Agnes och "Wera"!

Läs hela inlägget »

Efter skadeuppehåll och Coronabegränsningar är hon tillbaka med besked. Agnes Broomé Clason och Werenice tog hem en 2a placering i helgens Medelsvår B5 med fantastiska 68,4%. Grattis säger vi!

Läs hela inlägget »

Föregående helg var Hannah Ekström och Coconut Z i Helsingborg och tävlade. De fick med sig en fin placering hem i 1,20 klassen. Stort Grattis önskar Lomma Ridklubb. 

Läs hela inlägget »

Våra sponsorer