Är du nyfiken på vår ridklubb?

Kom och besök oss! Vi har öppet måndag till lördag. Vi erbjuder en säker hästupplevelse i en trygg och kvalitativ miljö med gemenskap för alla.

En klubb för alla hela livet!

JULLOV
Måndagen 22 november 12.00 öppnar anmälan till våra jullovsaktiviteter. Vi vet att platserna går fort så missa inte tiden för anmälan! Hoppas du hittar den perfekta julklappen här, till dig själv eller till någon annan hästintresserad i din närhet!
- Ponnydressyr
- Juldressyr
- Hoppkurs FULL
- Stallmys
Anmälan till kontoret@lommaridklubb.se, OBS! Öppnar måndagen 22 nov.

SKÖTARTRÄFF
Vi vill tacka alla skötare för era insatser under höstterminen, detta genom att bjuda in till en skötarträff med julavslutning! Här kommer ni få lite extra tid för mys med era sköthästar. Vi bjuder på julfika!
Torsdag 23/12 13.00-15.30
GRATIS!

Anmälan till sophia@lommaridklubb.se

VÅRTERMINEN 2022
Mer än halva november har gått och det börjar bli dags att planera inför vårterminen 2022. Vi hoppas så klart att alla elever har varit nöjda med höstterminen och att så många som möjligt väljer att rida kvar även till vårterminen. Vårterminens preliminära schema hittar du här

Vill du fortsätta rida behöver du inte göra någonting, du blir automatiskt anmäld till vårterminen. Har du önskemål om att byta grupp, dag eller tid, kontakta kontoret@lommaridklubb.se så gör vi vårt bästa för att hjälpa dig. Vill du inte fortsätta rida till vårterminen måste du säga upp din plats, det gör du antingen här eller via mail till kontoret@lommaridklubb.se. Senast 1 december vill vi ha in din uppsägning.

Sista dag för höstterminen är onsdagen 22 december. Vårterminen börjar igen måndagen 3 januari (OBS! Ridning som vanligt 6 januari).

LOMMA RIDKLUBBS VALBEREDNING SÖKER 1-2 NYA MEDLEMMAR
Valberedningens uppdrag är att identifiera vilka kompetenser och behov som styrelsen har samt att nominera medlemmar till vakanta styrelseposter till årsmötet.

För att kunna uppfylla uppdraget intervjuar valberedningen styrelsemedlemmarna och intresserade medlemmar under verksamhetsåret och försöker matcha behovet med de frivilliga krafter som finns.

Som valberedare lär vi känna många medlemmar i klubben och får en god inblick i hur den fungerar. Arbetet är något säsongsbetonat och är mer intensivt under November-Februari. För att ta tillvara på alla medlemmars intresse är det bra om så många olika delar av ridklubben är representerade (privatstallet, vuxengrupperna och barn- och ungdomsverksamheten).

Lomma valberedning består idag av Johanna Segercrantz och Helena Fridholm. Vill du veta mer hur vi arbetar i LORKs valberedningen är du välkommen att höra av dig så berättar vi mer. Vi välkomnar alla medlemmar att anmäla sitt intresse.

Helena.Fridholm@gmail.com
Johanna.Segercrantz@gmail.com

INFORMATION ANGÅENDE CORONAVIRUSET- uppdaterad 21 augusti
I dagsläget bedöms ridsporten och ridskolornas verksamhet ha en liten del i smittspridningen av Covid-19 och självklart vill vi göra vårt bästa för att det ska fortsätta vara så. Många restriktioner har lättat och vi fortsätter följa de senaste rekommendationerna från Folkhälsomyndigheten och Svenska Ridsportförbundet.
- Läktaren och cafeteria är nu öppna. Men uppehåll er inte på cafeterian och läktaren i onödan, det är framför allt elever i kvällens/dagens ridgrupper som bör vistas på läktaren. Håll avstånd!
- Barn som är i behov av hjälp får ha med en vuxen i ridhuset vid upp- och avsittning, nybörjare som är i behov av ledare får självklart ha med en vuxen under hela lektionstiden.
- För att minska antalet personer som vistas i stallarna på eftermiddagar och kvällar ställer vi in all skötartid tills vidare, vi återkommer med information om när vi kan starta upp skötartiderna igen.  Vår förhoppning är att dessa ska komma igång igen under hösten.
För övrigt kommer ridskoleverksamheten fortsätta enligt schema. Vi  påminner också våra elever och anhöriga att följa folkhälsomyndighetens direktiv. Det är extra viktigt med handhygien, att visa hänsyn och hålla avstånd till varandra, frafmör allt nu när skolor och andra aktiviteter startar upp efter sommarlovet.
- Vid minsta förkylningssymptom, stanna hemma och kom inte till stallet!
- Undvik att stå nära varandra. Håll social distans om minst 1 meter i sadelkammaren, max två personer i sadelkammaren åt gången.
- Putsa gärna utrustningen utanför boxen för att undvika trängsel i sadelkammaren.

Om du saknar något, säg till personalen. Vi vill ju alla att vi ska kunna ha ridskolan öppen.

Hej alla medlemmar,
vi är glada att kunna välkomna er till Lomma Ridklubbs webbshop för Klubbkläder. Vår tidigare leverantör har gått i konkurs och vi har valt att fortsätta använda oss av en extern leverantör där vi har inlett ett samarbete med företaget Prima4You. Vi har i vår webbshop ett stort produktsortiment och alla produkter har vår fina logga i silver. Leveranstiden är ca 2 veckor och Prima4you skickar beställningen direkt hem till er.
Alla våra medlemmar får 10% på hela Lomma Ridklubbs sortimentet vid beställning innan fredagen 3e maj. Ni anger rabattkod: lommark19 när ni kommer till kassan och ska betala. Ni hittar webbshopen och mer information om vilka produkter som finns och villkoren för köp här.