Carina nominerad till "Årest kvinnliga Ledare" RÖSTA!!

Jag vill bara tipsa om att Carina Espegren från Lomma Ridklubb är 1 av 5 utvalda kandidater som har chansen att vinna Det Svenska Idrottsledarpriset i kategorin - Årets Kvinnliga Ledare! Av 100-tals föreslagna namn har alltså Carina blivit en av de utvalda som har chansen att vinna priset.

Alla kandidater presenteras här:
http://www.questionpro.com/a/TakeSurvey?id=4679286  - där ni även röstar.

Ni har möjlighet att påverka vem som ska få priset genom att rösta. Den person i varje kategori som får flest röster belönas med 2 röster i jurymötet, den som får nästflest får 1 röst.

Juryn träffas 28/4 och består av Pelle Fosshaug, Anders Limpar, Victoria Sandell Svensson, Svenska Spel och CoachenEvents. Priset delas ut i samband med landskampen Sverige-Wales den 5/6 på Friends Arena. Alla som är med och röstar är med i utlottningen av biljetter till denna match.

Röstningen påbörjades igår och är i full gång. Ta chansen att stötta Carina genom att rösta och sprida detta i er omgivning, tex via er webbplats, sociala medier, nyhetsbrev mm.

Sista dag att rösta är 27/4!

Vi finns även på Facebook: www.facebook.com/idrottsledarpriset

Bästa hälsningar
Ola Blomkvist
CoachenEvents

Det Svenska Idrottsledarpriset delas ut till ledare inom breddidrotten varje år sedan 2004. Bakom priset står Svenska Spel och CoachenEvents.
Lär mer om priset här: www.idrottsledarpriset.se